Ik zal me even voorstellen

Ik ben Victoria, maar eigenlijk noemt iedereen mij Vicky, ik ben 27 jaar. Samen met mijn man Bart en zoontje Liam woon ik in Halsteren.

Voordat Babyspa Victoria opende heb ik altijd met mensen gewerkt. Ik ben begonnen in de sector welzijn, luisteren naar mensen staat daar centraal. Hierdoor heb ik geleerd hoe in te spelen op iemand zijn hulpvraag. Dit zodat ik hierna naar wens en behoefte de juiste begeleiding kan bieden.

Direct na mijn opleiding ben ik verder gaan leren in de verzorging. Bijna 8 jaar heb ik gewerkt met ouderen.
Hierdoor ben ik goed op de hoogte van hoe het is om met een kwetsbare doelgroep te werken. Altijd heb ik genoten van het werken met ouderen mensen.

Hierna werd mijn zoontje geboren.
Direct vond ik het heerlijk om voor Liam te zorgen maar toch kwam er met alle liefde ook een stukje onzekerheid bij. Je hebt zoveel vragen, tegelijk word je plat gegooid met informatie en meningen. Luister naar je moederinstinct wordt dan vaak gezegd, uuh ja maar hoe dan?!

Zelf heb je natuurlijk al last van hormonen en slapeloze nachten, maar zoals veel baby’s, had Liam last van krampjes en een verborgen reflux. Dat was het ergste, zien dat je kindje pijn heeft.

Toen wist ik het zeker, ik wil een plaats creëren voor ouders en hun baby’s, waar liefde & aandacht centraal staan. Waar ruimte is voor vragen, en hun baby kan ontspannen. Met behulp van hydrotherapie in de badjes en massages.

Ik hoop dat alle ouders en baby’s tijdens hun bezoek aan Babyspa Victoria mogen genieten van elkaar, een ontspannen sfeer en veilige omgeving. Maar ook bij eventuele problemen of klachten handvatten mee kunnen nemen voor thuis.